Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Ciorba se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea, adaugandu-se orez, ceapa verde si o compozitie alcatuita din galbenusuri si smantana sau iaurt. Se continua fierberea inca 5 minute. Se adauga marar verde, sare de lamaie si sare dupa gust.
Ciorba cu carne de miel (a la grec) se serveste fierbinte.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe