Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala, se taie cuburi. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa si se spumeaza. Se adauga morcovi, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa, cuburile MAGGI si se fierb impreuna. Se continua fierberea adaugand orez si compozitia de galbenus cu smantana (sau iaurt). Se adauga marar, sare de lamaie, sare si se mai fierbe 5 minute.
Ciorba cu carne de vita (a la grec) se serveste fierbinte.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneAm fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...
QuesadillaIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii