Ciorbe

Reteta Ciorba cu perisoare din carne de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
medgidia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de miel cu legume proaspete, tarhon si leustean"
 
Ciorba cu perisoare din carne de pui este o reteta de ciorba potrivita pentru sezonul rece. Este o ciorba cu chiftele delicioasa.

ingrediente

   600 g carne tocata de pui
   200 ml suc rosii
   piper
   1 ceapa
   1 morcov
   1 ardei
   o bucata de telina
   2-3 cartofi
   50 g orez 500 ml borș
   patrunjel
   1 ou
   piper

mod de preparare

Ceapa, morcovul, țelina si ardeiul se taie dupa gust sau eventual se rad. Legumele se pun la fiert cu 2 l apa. Cand sunt aproape fierte se adaugă cartofii taiati cuburi si orezul spălat si scurs. Carnea de pui se amesteca cu sare, piper, oregano si oul bătut ușor. Cu mana umeda se modelează perișoare care se pun in supa ce clocotește încet. Cand toate sunt fierte se adaugă borșul si se mai da un clocot.

îmi plac următoarele funcții: Vasul cu grosimea de 2 mm nu permite lipirea mâncării iar functia 3D permite distributia uniforma a caldurii.


Ciorba cu perisoare se serveste cu verdeata proaspata si eventual smantana

Incearca si Ciorba de salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.