Ciorbe

Ciorba de burta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ajun. Se spala bine in mai
multe ape burta si oasele. Se freaca cu sare sau cu malai si se spala d

ingrediente

   2 kg burta
   1 kg oase
   1 telina
   2 morcovi
   1 radacina de pastirnac
   1 legatura de patrunjel
   1 galbenus
   2 cepe
   1-2 linguri otet
   sare

mod de preparare

Deoarece burta fierbe greu, trebuie pregatita din ajun. Se spala bine in mai
multe ape burta si oasele. Se freaca cu sare sau cu malai si se spala din nou in mai multe ape. Se asaza intr-o oala cu 4 l apa clocotita si se fierbe ½ ora. Se inlocuieste apa si se lasa sa fiarba 3-4 ore cu sare, la foc moale. Se adauga toate legumele si se fierb bine. Se strecoara apoi zeama si se adauga burta taiata felii subtiri. Se bate un galbenus in castronul in care se serveste ciorba, turnind putin cite putin zeama fierbinte. Se acreste cu otet, dupa gust.

Incearca si Ciorba de burta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite