Ciorba de conopida cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa si consistenta. Se taie costita julien, o punem la calit putin, apoi punem o cratita cu apa la fiert, peste care punem costita. in grasimea ramasa, adaugam morcovul si ardeiul cu ceapa tocate fin sa se caleasca putin, dupa care le punem in cratita cu costita, la fiert, apoi adaugam si conopida taiata buchetele mici. Dupa ce este aproape fiarta, adaugam lingura de pasta tomata si ouale batute bine cu furculita, lasam sa dea cateva clocote, dam deoparte, adaugam smantana batuta si verdeata tocata fin.
Ciorba de conopida cu afumatura se serveste calda cu smantana.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe