Ciorbe

Reteta Ciorba de crap

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.
Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand za

ingrediente

   morcov
   patrunjel
   ceapa
   putin orez
   un crap mediu

mod de preparare

Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.

Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.
Se serveste rece sau cald.
Incearca si Ciorba de varza creata cu rasol si hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de crap" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite