Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat. Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand za
Se taie zarzavatul marunt si se pune sa fiarba cu apa, adaugand putin orez ales si spalat.
Se curata crapul, se spala bine si se taie bucati. Cand zarzavatul e aproape fiert, se pune si pestele in oala si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare dupa gust. Cand e aproape gata, se pune borsul fiert deoparte si strecurat, precum si o mana de verdeata taiata marunt. Se tine sa mai dea un clocot.
Se serveste rece sau cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm ajuns si in ultima zi din anul 2018. Pentru Revelion dar si pentru ziua mea am ales sa pregatesc acest tort delicios. Are...
Desert tort cu afine si bezea de lamaieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii