Ciorbe

Reteta Ciorba de dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de ore

ingrediente

   1/2kg carne de vaca
   dovlecei
   o ceapa
   1morcov
   1patrunjel
   1/2telina
   o lingura orez
   unt
   2oua
   3 linguri de smantana
   sare zeama de lamaie sau suc de rosii

mod de preparare

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata de coaja,se taie in doua pe latime,se scobesc si se cu compozitia preparata. Se introduc dovleceii umpluti in oala cu ciorba si se lasa sa fiarba. Cand dovleceii sunt gata,se adauga zeama de lamaie sau suc de rosii si se acreste dupa dorinta. Se bate un galbenus cu 3 linguri cu smantana si se amesteca in ciorba.
Cu mamaliguta
Incearca si Ciorba cu cirnati afumati si otet
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite