Ciorbe

Ciorba de fasole boabe cu cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 13h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore. A doua zi se pune aceasta fasole intr-o o

ingrediente

   200-300 gr. fasole boabe
   1 buc. ceapa
   2-3 buc. morcovi
   o ramura cimbru
   2-3 frunze de telina
   sare

mod de preparare

Se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore. A doua zi se pune aceasta fasole intr-o oala cu apa rece la fiert. Dupa ce fasolea a inceput sa crape, numai atunci se pune sarea. In timp ce clocoteste se adauga ceapa tocata, ramura de cimbru, telina, morcovii taiati subtire. Cind fasolea e fiarta bine, se ia o patrime a ei si se trece prin sita, lasind sa cada prin ea in oala. In timpul fiertului nu trebuie amestecata ciorba cu lingura. Cine doreste poate adauga o cana de bulion pentru a o colora si a da ciorbei un gust acrisor.

Incearca si Ciorbita de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite