Ciorbe

Ciorba de fasole boabe cu cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 13h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore. A doua zi se pune aceasta fasole intr-o o

ingrediente

   200-300 gr. fasole boabe
   1 buc. ceapa
   2-3 buc. morcovi
   o ramura cimbru
   2-3 frunze de telina
   sare

mod de preparare

Se pune din ajun fasolea intr-un vas cu apa calduta ca se se moaie. Trebuie sa stea astfel cel putin 12 ore. A doua zi se pune aceasta fasole intr-o oala cu apa rece la fiert. Dupa ce fasolea a inceput sa crape, numai atunci se pune sarea. In timp ce clocoteste se adauga ceapa tocata, ramura de cimbru, telina, morcovii taiati subtire. Cind fasolea e fiarta bine, se ia o patrime a ei si se trece prin sita, lasind sa cada prin ea in oala. In timpul fiertului nu trebuie amestecata ciorba cu lingura. Cine doreste poate adauga o cana de bulion pentru a o colora si a da ciorbei un gust acrisor.

Incearca si Ciorba de vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite