Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de apa. Se pune separat la fiert ciol
Se spala si se pune fasolea in apa rece cu o seara inainte. Se pune fasolea la fiert in aproximativ 1.5-2 litri de apa. Se pune separat la fiert ciolanul spalat cu cateva Frunze de dafin si condimente. Legumele se curata si se toaca marunt. Se calesc pe rand ceapa, albitura, morcovii si ardeiul dupa care se adauga la fasole dupa ce aceasta a fiert pe jumatate. Se adauga la fasole din zeama de la ciolan atat cat este nevoie si se dezoseaza ciolanul adaugandu-se si el la ciorba. Daca avem ceva kaizer sau carnati afumati le calim si le adaugam la ciorba. Cand au fiert toate se adauga bulionul dizolvat in putina zeama de ciorba iar la sfarsit borsul dat intr-un clocot, condimentele si verdeata.
Pastrati putina verdeata tocata pentru servit in farfurie.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCumparati de dimineata,direct de pe plantatiile celebre de langa lacul Bodensee,m-am pus pe treaba facand o prajitura cu...
Prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii