Ciorbe

Reteta Ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert.

ingrediente

   2 l apa
   500-600 g fasole verde
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina mica
   1 ceapa
   4-5 rosii
   1 ardei gras
   1 lingura orez
   100 g smantana
   sare
   piper
   leustean
   verdeata

mod de preparare

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cand zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.




Servire:




Se serveste cu smantana.


Incearca si Ciorba de carne afumata cu tarhon
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.