Pentru ciorba de fasole verde grasa cu smantana se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rintas, se adauga ceapa.
Pentru ciorba de fasole verde grasa cu smantana se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rintas, se adauga ceapa taiata marunt si se stinge cu apa. Se pune fasolea intr-o oala, se adauga rintasul, apa clocotita, sare, ardei gras tocat marunt, rosiile taiate si se pun la fiert. Cand fasolea este gata se ia oala de pe foc, se acreste ciorba cu otet, se drege cu ou si smantana si se presara cu verdeata.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataO prajitura absolut delicioasa. Nicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu mascarpone si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii