Se taie in bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se pune intr-o cratita cu o lingura untura sau unt, fierbinte acoperind cratita as
mod de preparare
Se taie in bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se pune intr-o cratita cu o lingura untura sau unt, fierbinte acoperind cratita astfel incit carnea sa se prajeasca inabusit, amestecind din cind in cind , sa nu se arda. Cind carnea este rumena se pun 2 litri apa, patrunjelul verde tocat si coaja rasa de la ½ lamiie si lasam sa fiarba. Cit timp acestea fierb facem un rintas dintr-o lingura untura sau unt si 2 linguri faina, iar cind s-a rumenit bine, se pune putina zeama peste el, amestecind sa nu se formeze cocoloase, turnindu-se in cratita cu carne lasind sa mai fiarba putin. Acrim ciorba cu zeama de lamiiecit este necesar si servim.
Incearca si Ciorba greceasca cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de lamiie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe