Ciorbe

Reteta Ciorba de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate l

ingrediente

   3 morcovi
   1-2 cepe
   3 linguri ulei
   3 cartofi
   1 dovlecel
   1 l suc de rosii
   sare
   piper
   1 l apa
   1 legatura patrunjel
   200 gr fidea sau taietei

mod de preparare

Se curata morcovii, ceapa, cartofii si dovlecei, se spala bine cu jet de apa rece, apoi se taie cubulete sau marunt, in functie de preferinte. Toate legumele se pun sa fiarba in apa cu sare si putin piper, dupa gust. Dupa ce au fiert toate legumele, se lasa la foc mic sa ma clocoteasca de cateva ori si spre sfarsit se adauga sucul de rosii. Separat se pun sa fiarba pastele in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au fiert si s-au scurs, se pun in ciorba. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Ciorba se mai lasa sa clocoteasca de cateva ori si la sfarsit se pune patrunjelul.
Ciorba de legume se serveste calda, cu crutoane de paine prajita sau cu diverse sortimente de paine.





Alte retete culinare:





Ciorba radauteana


Ciorba de fasole cu afumatura


Ciorba de burta
Incearca si Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.