Ciorbe

Reteta Ciorba de legume traditionala

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ciorba de legume traditionala se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea.

ingrediente

   2 l apa
   1 litru zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
   o mina de mazare
   o mina de fasole verde
   2 cartofi
   1 ceapa
   1 morcov
   1 patrunjel
   2-3 rosii
   1 legatura marar
   1 legatura patrunjel
   sare

mod de preparare

Pentru ciorba de legume traditionala se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea. Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii. Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.


Incearca si Ciorba radauteana cu piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume traditionala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.