Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere.
Pentru ciorba de loboda cu smantana sau iaurt spalati bine loboda in 2-3 ape reci, apoi rupeti frunzele si virfurile tinere, taiati-le si puneti loboda impreuna cu ceapa tocata in 1 ½ -2 l de apa clocotita. Lasati sa fiarba la foc potrivit 30 de minute. Adaugati o lingurita de "Vegeta", un virf de cutit de piper macinat si 2-3 linguri de ulei. Acriti cu borsul fiert separat, puneti sare dupa gust. Dregeti ciorba cu smantana si galbenus si, daca va place, mujdei din 3-4 catei de usturoi. Pentru aroma puneti leustean verde.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeUn aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Rulouri cu ciuperciTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii