Ciorbe

Reteta Ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma.

ingrediente

   oase de porc (3 -4)
   cepe (2)
   morcovi (2)
   telina (1)
   pastirnac
   orez (1 ceasca)
   patrunjel (1 legatura)
   marar (1 legatura)
   zeama de varza (1/2 l)
   sare
   apa (2 l).

mod de preparare

Pentru ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi se spala oasele de porc, se sparg pe lung, se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc domol. Dupa 1-1 1/2 ore de fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc cu zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt sau dat prin razatoare. Dupa cateva clocote, se sareaza si se adauga orezul ales si spalat. Cand zarzavatul si orezul sint fierte, se adauga zeama de varza fiarta separat si spumuita. Dupa cateva clocote, ciorba este gata.




Servire:




Se serveste cu marar si patrunjel verde tocate marunt, presarate deasupra.


Incearca si Ciorba de urzici
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc cu orez si zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.