Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se
ingrediente
500 g carne tocata vita
vita amestec cu porc sau pui
2 oua
2 cepe
2 morcovi
1 ardei
1 dovlecel
1 patrunjel radacina
bors
sare
verdeata
2 linguri de ulei
100 g orez
3 linguri bulion
un pliculet de bors
smantana
mod de preparare
Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se sareaza dupa gust. Cand apa clocoteste se formeaza perisoare cu mainile ude si se pun la fiert. Intre timp se curata si toaca legumele. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata se pun legumele tocate la fiert pentru 10 minute. Se adauga uleiul si bulionul si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga borsul si restul de verdeata. Se da in clocot si e gata.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe