Ciorbe

Reteta ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
cernica mihaela 4360 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de vacuta (reteta video)"
 
Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se

ingrediente

   500 g carne tocata vita
   vita amestec cu porc sau pui
   2 oua
   2 cepe
   2 morcovi
   1 ardei
   1 dovlecel
   1 patrunjel radacina
   bors
   sare
   verdeata
   2 linguri de ulei
   100 g orez
   3 linguri bulion
   un pliculet de bors
   smantana

mod de preparare




Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se sareaza dupa gust. Cand apa clocoteste se formeaza perisoare cu mainile ude si se pun la fiert. Intre timp se curata si toaca legumele. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata se pun legumele tocate la fiert pentru 10 minute. Se adauga uleiul si bulionul si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga borsul si restul de verdeata. Se da in clocot si e gata.


Pofta buna
Se serveste cu smantana si ardei iute.


Alte retete recomandate:
Incearca si Ciorba de varza cu lapte batut
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite