Ciorbe

Reteta ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
cernica mihaela 4360 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de vacuta (reteta video)"
 
Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se

ingrediente

   500 g carne tocata vita
   vita amestec cu porc sau pui
   2 oua
   2 cepe
   2 morcovi
   1 ardei
   1 dovlecel
   1 patrunjel radacina
   bors
   sare
   verdeata
   2 linguri de ulei
   100 g orez
   3 linguri bulion
   un pliculet de bors
   smantana

mod de preparare




Se pune apa la fiert. Carnea tocata se amesteca cu o ceapa tocata marunt, cu orezul spalat, cu jumatate din verdeata tocata marunt si cele 2 oua. Se sareaza dupa gust. Cand apa clocoteste se formeaza perisoare cu mainile ude si se pun la fiert. Intre timp se curata si toaca legumele. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata se pun legumele tocate la fiert pentru 10 minute. Se adauga uleiul si bulionul si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga borsul si restul de verdeata. Se da in clocot si e gata.


Pofta buna
Se serveste cu smantana si ardei iute.


Alte retete recomandate:
Incearca si Ciorba cu carne de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.