Ciorbe

Reteta Ciorba de perisoare cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ciorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si cartofi.

ingrediente

   500 gr carne tocata porc sau amestec
   1 ceapa
   2 ardei
   2 morcovi
   2-3 rosii
   1 mana de orez
   3-4 cartofi potriviti
   bulion
   1 ou
   1 legatura patrunjel
   boia
   2 foi de dafin
   piper
   ienibahar
   marar
   telina
   leustean
   sare
   delikat

mod de preparare

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se taie cubulete. Se calesc in ulei si se adauga delikatul. Se toarna bulionul, apa si se continua fierberea. Separat se curata cartofii si se taie cubulete. Carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, oul, boiaua, piperul, putin delikat si patrunjelul tocat. Se formeaza perisoare care se adauga in ciorba impreuna cu cartofii. Se adauga foile de dafin, piperul boabe, ienibaharul, rosiile decojite si se lasa la fiert.


Ciorba se serveste fierbinte, presarata cu verdeata.

Incearca si Ciorba de conopida
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.