Ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela inmuiat si stors, oua,

ingrediente

   500 g carne
   2 oua
   o felie franzela
   3 cepe
   3 legaturi verdeata
   sare
   piper
   1 morcov
   1 radacina patrunjel
   1 telina mica
   1
   5 l apa
   1 l zeama de varza acra
   o legatura leustean

mod de preparare

Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela inmuiat si stors, oua, verdeata, sare si piper. Se uda mana in apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu apa. Cand sunt gata fierte se adauga zeama de varza. Se lasa sa dea un clocot si se pun perisoarele sa fiarba incet. Aproape de sfarsit se adauga verdeata si leusteanul.


Se serveste calda cu smantana si ardei iuti.

Incearca si Ciorba de fasole uscata cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite