Ciorbe

Reteta Ciorba de potroace cu carne de pasare si orez

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele.

ingrediente

   maruntaie
   aripi
   git si picioarele de la pasare
   1 l apa
   1 l zeama de varza acra
   zarzavat de supa
   2 cepe
   1/2 cescuta de orez
   sare
   ardei verde mic
   leustean
   2 oua

mod de preparare

Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul. La sfirsit se adauga leusteanul si se drege cu ou.


Se serveste cu ardei verde, mic.

Incearca si Ciorba de oase de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace cu carne de pasare si orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.