Ciorbe

Ciorba de potroace cu leustean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul

ingrediente

   1 1/2 litru apa
   7-8 bucati carne de pasare (labele
   aripile
   gitul)
   zarzavat de supa
   ceapa
   1 litru zeama de varza acra
   50 gr. orez
   leustean
   sare

mod de preparare

Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri, cuburi mici, sau trecut prin razatoarea mare, iar cind este aproape gata se adauga orezul. Dupa ce a fiert carnea se adauga zeama de varza acra, care a clocotit mai intii separat. Se potriveste de acru, se mai da citeva clocote, se adauga verdeata si leusteanul.
Incearca si Bors rusesc cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace cu leustean" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite