Ciorbe

Reteta Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, ia

ingrediente

   aripile
   gitul
   pipota si o parte de la spinarea unei pasari
   1 morcov
   1 patrunjel
   1 pastirnac
   1/2 telina
   2 linguri cu orez
   zeama de varza sau lamiie
   leustean
   sare

mod de preparare

Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si spumuita sau zeama de lamiie. La urma, se adauga putin leustean si se acopera. Se mai lasa putin sa stea si apoi se serveste.
Incearca si Ciorba de varza acra
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.