Ciorbe

Reteta culinara Ciorba de rosii cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit

ingrediente

   1 ceapa
   12 ardei
   2 morcovi
   1 l suc de rosii
   sare
   piper
   2 linguri ulei
   zeama de lamaie
   100 gr fidea
   1 legatura patrunjel
   1 legatura leustean

mod de preparare




Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa la fiert 10-15 minute, iar in ultimele 5 minute se adauga fideaua. Se stinge fcul, se adauga verdeata si zeama de lamaie.
Se serveste calda.





Alte retete:





Ciuperci umplute Mancare de mazare Supa de galuste

Incearca si Ciorba de dovlecei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu fidea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite