Ciorbe

Reteta Ciorba de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia v

ingrediente

   1 kg piept de vitel cu os
   2 cepe
   3 morcovi
   1 telina
   400 gr cartofi
   400 gr rosii in bulion
   200 ml smantana
   2 oua
   1 legatura patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare




Se spala si se taie carnea bucati. Se pune apoi la fiert cu restul de zarzavat, intreg, bine spalat. Se adauga rosiile impreuna cu sucul lor. Se ia vasul cu ciorba de foc, dupa ce s-a fiert bine carnea, iar dupa 10 minute se adauga amestecul de oua batute cu smantana.
Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.





Alte retete culinare:





Ciorba radauteana Supa de galuste Supa de rosii
Incearca si Ciorba de salata ca la Brasov
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.