Ciorbe

Ciorba de zeama de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma ca

ingrediente

   1 1/2 zeama de varza acra
   2 morcovi
   1 patrunjel
   1/2 telina mica
   1/2 kg carne de porc cu putina grasime
   1 ou
   sare

mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat marunt. Cind s-a inmuiat zarzavatul, iar carnea este fiarta, se adauga zeama de varza acra, dupa gustul fiecaruia. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Dupa ce s-a racit putin ciorba, se drege cu un ou batut bine.
Incearca si Ciorba cu perisoare de peste alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zeama de varza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite