Ciorbe

Reteta Ciorba pescareasca cu zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul.

ingrediente

   1 kg de peste marunt (obleti
   ghibarti etc.)
   1 kg de peste mare (crap sau somn)
   2 cepe
   1/2 kg rosii
   2 ardei grasi
   1 radacina de patrunjel
   1 radacina hrean
   agurida
   corcoduse verzi sau sare de lamaie
   leustean si patrunjel
   sare
   piper.

mod de preparare

Pentru ciorba pescareasca cu zarzavaturi se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.


Incearca si Ciorba taraneasca cu carne de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca cu zarzavaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.