Ciorbe

Reteta Ciorba picanta de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie

ingrediente

   6 cani apa
   75 ml vin alb sec
   3 cepe
   4 catei de usturoi
   2 ardei iuti
   2 dovlecei
   2 rosii
   1 morcov
   450 gr file de peste
   2 linguri otet
   3 linguri unt
   1 legatura patrunjel sau coriandru
   sare
   piper

mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele, usturoiul, ardeii iuti, vinul si apa. Se lasa cam 15 minute. Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga legumele si rosiile si se mai lasa sa mai dea un clocot. Se adauga si pestele, se acopera vasul si se lasa la foc potrivit inca 10 minute. La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.

La final se pune otetul, untul si verdeata, sare si piper, dupa gust.


Alte retete de ciorbe:


Ciorba radauteana Ciorba de fasole verde Ciorba de burta

Incearca si Ciorba de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba picanta de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.