Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se taie bucati. Ceapa se toaca marunt,
Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui, care se taie bucati. Ceapa se toaca marunt, ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat. Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat. Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana, apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.
Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!
Inghetata BacioIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii