Ciorbe

Reteta Ciorba radauteana gustoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel.

ingrediente

   o gaina de casa sau
   un pui
   o ceapa
   un patrunjel
   doi morcovi
   50 ml de ulei
   600 g smantana
   trei galbenusuri
   50 ml de otet
   usturoi zdrobit
   sare si
   piper
   frunze de telina sau
   patrunjel.

mod de preparare

Pentru ciorba radauteana punem la fiert o gaina de casa sau un pui din comert in apa cu putina sare, o ceapa si un patrunjel. Separat radem doi morcovi pe razatoarea mica, apoi calim morcovul in 50 ml de ulei. Strecuram supa, adaugam morcovul calit si carnea dezosata si taiata fasii subtiri, o dam la foc sa dea un clocot, apoi adaugam 600 g smantana batuta cu trei galbenusuri si 50 ml de otet. Dam deoparte, adaugam usturoi zdrobit, sare si piper.


Ciorba radauteana se serveste calda, decorata cu frunze de telina sau patrunjel, tocate fin.

Incearca si CIORBA ARDELENEASCA CU LOBODA
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana gustoasa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.