Ciorbe

Ciorba ruseasca fara carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fidea

ingrediente

   3 l apa
   1 morcov mic
   1 patrunjel mic
   1 ceapa mare
   1 mina de fasole verde
   1 sfecla rosie mica
   ¼ varza mica
   2 ardei grasi
   1 lingura unt sau untura
   1 lingura marar si patrunjel tocat
   1/2 lingurita faina
   sare
   1 pahar smintina

mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba ½ ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile curatate de pielita si seminte si taiate bucati mici. Se prajeste faina cu uleiul, se stinge cu zeama de legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert se pune verdeata tocata Se drege in farfurii cu cite o lingura de smintina.

Incearca si Ciorba cu carne de porc (a la grec)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca fara carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite