Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau. Dupa ce a fiert putin
Le-am tocat cat am putut de marunt si scaricica am pus-o separat la fiert putin cat sa iasa afumatura din ea si spuma s-o iau.
Dupa ce a fiert putin carnita am luat spuma si am varsat apa si am puso peste ciorba care incepuse sa fiarba.
Am lasat sa fiarba toate in jur de o ora si un pic, pana s-au fiert legumele, apoi am batut un ou si cu smantana si am mai lasat sa dea un clocot, apoi am pus si leusteanul.
Am pus putina sare de lamaie neavand bors ca s-o acresc.
Am pus in farfurie o portie si am mancat cu ardei iute.
Pofta buna!
Reteta Ciorbita de legume cu costita si smantana a fost propusa de Cosmina_Liana pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPentru toti iubitorii de mezeluri de casa: va invit sa salivati :D
Toba de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii