Ciorbe

Reteta Ciroba de potroace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
droopina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa

ingrediente

   1 tacam de pui
   1 ceapa mare
   2 morcovi
   1 telina
   1 pastarnac
   1 cana de orez
   500 ml bors
   1 legatura leustean
   sare

mod de preparare




Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min.
Se serveste cu ardei iute.


Alte retete recomandate:
Incearca si Ciorba de maruntaie de pasare
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciroba de potroace" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.