Supe de legume

Reteta culinara Bors de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
andreea-georgiana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Bors de stevie"
 
Borsul de legume este o reteta pentru zilele de post. Se prepara usor din urmatoarele ingrediente: morcovi, varza, praz, ardei si fasole.

ingrediente

   cantitatile in functie de preferintele voastre 1 ceapa mare 1 morcov mare 1 mana de fasole pastai 1 ardei rosu 1 ardei galben 3 cartofi potriviti 1/2 praz 1/4 varza alba 1 ceasca orez bulion delikat patrunjel verde bors instant dupa gust

mod de preparare

Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.


Borsul de legume se serveste cu patrunjel verde!

Incearca si Supa-crema de dovlecei cu branza de oi si menta
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite