Supe de legume

Reteta Ciorba de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de

ingrediente

   4—5 dovlecei mijlocii
   1 ceasca de orez
   1 ceapa
   3 morcovi tineri
   1 kg rosii decojite
   sare
   citeva linguri de ulei
   1 lingura de supa concentrata
   verdeata tocata marunt

mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja alba de deasupra, se taie pe lung si se golesc de seminte, apoi se taie cubulete mici. Dovleceii se pun la fierb cu 1 l de apa calda impreuna cu morcovii taiati fideluta si ceapa tocat marunt. Se fierbe totul acoperit, la foc mic, cu putina sare.

Dovleceii fierb intr-o jumatate de ora.. Se adauga in supa orezul fiert separat, apoi ro siile decojite si taiate felii subtiri. Se potriveste de sare si se mai fierb legumele impreuna zece minute, dupa care se adauga citeva linguri din ulei si verdeata tocata marunt.
Ciorba se serveste calda, dar este buna si rece.



Alte retete



retete

Ciorba de loboda
Incearca si Supa de broccoli cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.