Supe de legume

Reteta Galusti unguresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa si sare. Se amesteca cu faina.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   faina - 500 g
   oua - 3 bucati
   untura - 50 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa (150 ml) si sare. Se amesteca cu faina, treptat, pana se obtine o coca de consistenta moale. Din coca se taie bucati mai mari si se aseaza pe planseta. Din fiecare bucata de taie bucati mai mici, care se introduc in apa clocotita cu sare. Se fierb 10 minute. Se scurg, se racesc si se introduc intr-un vas cu untura fierbinte.




Galustile unguresti se servesc calde.


Incearca si Supa crema de praz cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Galusti unguresti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
reteta de galuste
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.