Supe de legume

Reteta Supa-crema cu cartofi si praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata si se spala prazul, apoi se toaca marunt si se caleste 10 minute in putin unt. Dupa ce s-a inmuiat se adauga supa de pui. Separat, se curat

ingrediente

   600 gr cartofi
   300 gr praz
   500 ml supa de pui
   100 ml smantana
   70 gr unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata si se spala prazul, apoi se toaca marunt si se caleste 10 minute in putin unt. Dupa ce s-a inmuiat se adauga supa de pui. Separat, se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se adauga peste praz si se mai fierb inca 40 de minute langa acesta. Se paseaza apoi printr-o sita si se adauga peste ei din supa in care au fiert. Se pune crema din nou la fiert, la foc mic, se adauga smantana si untul ramas, sare si piperul, dupa care se mai lasa pe foc 4-5 minute.
Se serveste fierbinte cu crutoane de paine prajita si ou fiert tare, dat pe razatoare si presarat deasupra.



Alte retete culinare:



Ciorba radauteana Mancare de mazare Supa de galuste
Incearca si Supa crema de rosii cu busuioc
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu cartofi si praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.