Supe de legume

Reteta Supa crema cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prajim carnea in unt pana se albeste.
Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu

ingrediente

   maruntaie de pui sau ½ kg carne de vitel sau aripi de pui
   1 morcov
   1 gulie
   1 conopida mai mica
   4 ciuperci
   100 g mazare
   100 g fasole verde
   Â½ varza taiata felii
   tarhon
   zeama de lamaie
   unt
   sare
   1 l frisca

mod de preparare

Prajim carnea in unt pana se albeste.


Adaugam in acelasi timp zarzavaturile, sarea si le lasam sa se inmoaie in putina apa. Cand e moale, presaramcu tarhon din abundenta, apoi stoarcem zeama unei lamai (depinde cum va place, noi mancam mai acra) si turnam 1 l de frisca. Se pot adauga si galuste, sau taitei, astfel supa este mai bogata. Este cea mai buna cu tarhon proaspat.
Alte retete





Salata cartofi


Supa crema de sparanghel
Incearca si Supa cu galuste verzi
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.