O reteta super buna
Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba. Se curata legumele: ceapa, morcovii si cartoful, se spala bine si se taie cuburi.
Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga legumele si sa lasa sa fiarba.
Se spala broccoli si spanacul si cand legumele sunt fierte se pun in oala cu apa.
Cand toate sunt fierte se stinge focul si se lasa sa se racoreasca.
Cand s-au racorit se pun legumele in blender si se maruntesc.
Se pun intr-o oala legumele blendurite si se pune pe foc.
Se adauga smantana lichida si laptele, se amesteca si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul.
Se serveste cu o felie de paine prajita si cu cas ras deasupra si cu feliute de pastrama prajita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii