Supa de conopida este o supa foarte cremoasa, un pic dulce- corioandrul ii da un parfum aparte. Cu un decor mai stilizat, este o crema care poate sa fie servita si la o masa mai speciala.
In prima faza trebuie sa pui apa la fiert iar cand fierbe se pune cubuletul cu gust de legume si se mai lasa 5-10 min. Conopida se spala bine apoi se rupe buchetele. Cartofii la fel, ii taiem cubulete ca sa se patrunda repede.
In cele 2 linguri de ulei calesti putin ceapa taiata felii, apoi adaugi conopida, laptele, supa. Se fierbe totul primele minute la foc mai mare, apoi la foc mic, circa 20 min. Se paseaza cu mixerul vertical si se repune oala pe foc, adaugand si smantana.
Amesteci si mai lasi 2 min. Intr-o tigaie prajesti feliute de cabanos sau chorizo, coriandru il toci marunt si decorezi farfuriile.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe