Supa Crema de Dovlecei cu Morcov este o portie de sanatate. Supa crema de dovlecei cu morcovi o puteti pregati mai ales vara, cand gasim legume proaspete.
Dovlecelul de curata de coaja si de samburi, apoi se taie cuburi,morcovul,patrunjelul si cartofi se curata si se taie cuburi, ceapa se curata.
Se clatesc toate legumele, apoi se pun intr-o cratita si se acopera cu apa cat sa le cuprinda,si se fierb cu vegeta/sare.
Se scurge apa si se opreste, se paseaza legumele cu mixerul vertical(sau cu presa de pireu),apoi se adauga din apa in care au fiert si se suptiaza pana la cosistenta dorita.Se gusta de sare si daca trebuie se mai adauga.
Supa crema de dovlecel cu morcov se serveste cu crutoane de paine sau paine prajita si daca nu este de post cu o lingura de smantana.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsV-am mai povestit despre nastrusnicul nostru baietel, cum ca ii place sa se bage in toate activitatile pe care le derulam. Ei...
Prajitura cu nuca si fulgi de porumbIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii