Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte
Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte si se trece amestecul prin sita. Separat se fierbe orezul in apa si cind este gata se scurge si se amesteca cu supa pasata. Se potriveste de sare si piper, se mai fierbe putin, se pune verdeata si se ia vasul de pe foc.
Cand se serveste, se poate drege cu smantana sau se presara cu cascaval ras, dupa gust.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPoate stiti si voi ca atunci cand intra copiii in vacanta de vara se organizeaza o serbare, iar parintii aduc cate ceva de...
Aperitiv tarta cu legume si branzeturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii