Supe de legume

Reteta Supa crema de rosii coapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 
SimonaP postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa crema de sfecla rosie (Reteta Video)"
 
>
Supa crema de rosii coapte este o supa densa dar fina in acelasi timp, o supa simpla cu un gust bogat, o supa crema delicioasa si sanatoasa.

ingrediente

Ingrediente:
   1 kg rosii
   5 morcovi
   patrunjel radacina cu tot cu frunze
   ceapa verde
   3 catei de usturoi
   cimbru verde
   sare de mare grunjoasa
   ulei de masline
   o lingura de zahar brun
   piper mozaic

mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.
Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.
Asezam toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt,presuram sarea de mare, zaharul brun ,piperul,crengutele de cimbru si stropim cu ulei de masline.
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Dam tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se raceasca, apoi punem rosiile in blender si maruntim totul.
Mai adaugam sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.
Daca vi se pare prea groasa se poate adauga putina supa de pui.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.
Pofta buna!


Supa crema de rosii este la fel de buna si calda si rece.

Incearca si Supa de praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii coapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.