Daca va place sfecla rosie cu siguranta o sa adorati aceasta supa. Are o culoare incredibila iar dulceata sfeclei se imbina de minute cu portocala usor acrisoara. La inceputul primaverii avem nevoie de vitamine, iar aceasta supa este perfecta din acest punct de vedere.
Curatam legumele si le spalam bine in apa rece. Le facem cubulete, cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste ele apa cat sa le acopere si sa treaca putin peste ele. Le punem la fiert si cand s-au inmuiat usor oprim focul . Cu ajutorul unui blender le pisam pana obtinem o pasta fina. Punem din nou pe foc , asezonam cu sare si piper. Punem pudra de ghimbir si sucul de portocale si lasam sa dea cateva clocote. La final adaugam smantana . Serviti cu crutoane de paine si cu extra smantana.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii