Supe de legume

Supa crema de spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la

ingrediente

   550-650 gr. spanac
   60 gr. unt
   2 buc. ceapa
   un ou
   o lingura faina
   un pahar lapte
   2-3 buc. oase
   sare
   2 l apa

mod de preparare

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.
Incearca si Supa de cartofi cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite