Supe de legume

Supa crema de spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la

ingrediente

   550-650 gr. spanac
   60 gr. unt
   2 buc. ceapa
   un ou
   o lingura faina
   un pahar lapte
   2-3 buc. oase
   sare
   2 l apa

mod de preparare

Se spala bine oasele, se sparg pe lungime si se pun la foc impreuna cu ceapa. Dupa ce au fiert 1 1/2-2 ore, se strecoara si se aseaza oala din nou la foc. Cind zeama clocoteste, se adauga faina bine amastecata cu lapte caldut si spanacul care a fost curatat, spalat bine in mai multe ape si oparit cu apa clocotita si sare. Dupa ce a fiert bine supa 20-30 min. se strecoara si se trece spanacul prin sita. Se amesteca pireul cu zeama si sarea si se aseaza din nou pe foc pentru 2-3 min. Se drege apoi cu un galbenus. Se adauga untul si patrunjelul tocat fin.
Incearca si Supa de mazare uscata pasata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite