Supe de legume

Reteta Supa-crema din dovleac de copt si castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, sc

ingrediente

   600 g dovleac de copt
   1 radacina telina
   12 castane coapte
   400 ml lapte
   300 ml supa de carne
   sare
   piper
   1 lingurita scortisoara
   praf de coriandru

mod de preparare

Se curata dovleacu, telina si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o cratita mare cu lapte si supa de carne. Se potriveste gustul cu sare, piper, scortisoara macinata si coriandru. Se fierbe cca 20 de minute, se mixeaza. Se curata castanele. Supa se serveste in farfurii si se decoreaza cu cate 3 castane.
Alte reteta ciorba recomandate



Supa de rosii

Ciorba radauteana

Ciorba taraneasca
Incearca si Supa crema de broccoli cu galuste din faina de malai
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema din dovleac de copt si castane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.