Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se
Legumele pentru supa se taie in bucati potrivite si se pun toate la fiert, in circa 2 litri de apa si o lingura de ulei. Intre timp se fac fulgii. Se bate oul cu un praf de sare, se adauga faina, in ploaie, si se amesteca bine pana se sparg toate cocoloasele, se toarna laptele si se amesteca bine. Cand legumele au fiert, se toarna compozitia pentru fulgi printr-o sita relativ deasa. Se mai lasa sa dea cateva clocote, se adauga verdeata, se potriveste de sare si gata!
Se serveste calda, cu verdeata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macPentru 'Pachetelul vesel' Mi-a placut mult reteta Cameliei ( CameliaComan -...
HamburgerIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii