Supe de legume

Reteta Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba

ingrediente

   1 dovleac
   3 morcovi
   2 fire de patrunjel
   1 gulie
   1 telina
   1 ceapa rosie
   1-2 catei usturoi
   putin ulei
   sare
   piper
   boia dupa gust
   baza de supa
   taitei

mod de preparare

Scoatem miezul dovleacului si il punem la fiert in apa rece. Preparam supa de carne in mod obisnuit, adaugam legumele, condimentam si lasam sa fiarba incet pana ce legumele devin moi.

La sfarsit turnam putin ulei deasupra si coloram cu boia.

Putem adauga taitei la supa.
Pofta buna!



Alte mancaruri

recomandate:

Salata de legume

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciorba de legume cu ciolan
Incearca si Supa crema de verdeturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de carne cu dovleac pentru vegetarieni" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.