Supe de legume

Reteta Supa de ceapa cu crutoane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se toaca foarte marunt ceapa. Se pune apoi intr-un vas, acoperit cu capac, cu unt, la calit, pe foc mic. Cand s-a inmuiat bine, se adaug

ingrediente

   3-4 cepe
   100 gr branza rasa
   50 gr unt
   1 lingura faina
   sare
   1
   5 l apa
   crutoane

mod de preparare




Se curata si se toaca foarte marunt ceapa. Se pune apoi intr-un vas, acoperit cu capac, cu unt, la calit, pe foc mic. Cand s-a inmuiat bine, se adauga o lingura de faina si se amesteca pana isi schimba culoarea. Se toarna deasupra apa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba cam un sfert de ora. Dupa acest timp se ia de pe foc, se adauga branza rasa si crutoanele de paine prajita.
Se serveste calda.





Alte retete culinare:





Supa de galuste


Ciorba radauteana


Ciorba taraneasca
Incearca si Supa de chimen cu fenicul
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa cu crutoane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.