Supe de legume

Supa de ceapa cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbenea

ingrediente

   3-4 buc. cepe mari
   1 lingura unt
   1/2 lingura faina
   2 l apa sau zeama de carne
   sare
   piine prajita
   parmezan ras

mod de preparare

Se taie cepele in felii foarte subtiri si se pun la foc intr-o oala cu o lingura de unt. Trebuie avuta multa grija pentru ca ceapa sa nu se ingalbeneasca prea tare. Cind incepe sa se moaie se trage oala pe marginea masinii si se adauga faina, amestecind mereu, iar cind ceapa si faina au prins o culoare galbuie, se stinge cu 2 litri de apa sau mai bine cu zeama de carne si se amesteca incontinuu. Se pune sarea si se lasa sa fiarba incet un sfert de ora. Intre timp se prajesc in unt atitea felii de piine cite farfurii de supa se servesc.
Deasupra supei din farfurii se pune cite o feliuta de piine, presarata cu parmezan ras
Incearca si Supa in dovleac
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa cu parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite