Supa de chimen se prepara foarte usor si este foarte sanatoasa si aromata. Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei.Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert.
Ceapa si morcovul se curata si se da pe razatoare si se calesc in ulei. Se adauga 2 l apa se adauga sare si piper si se lasa la fiert. Se pune chimenul in infuzor si se adauga la fiert in oala cu supa. La final (cand e fiert morcovul) se face o ingrosala dintr-o lingura de faina si putina apa si se adauga la supa si se mai lasa la fiert 5-10 minute.
Supa de chimen se serveste cu crutoane.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad"Tarte si placinte rumenita si iscusite"
Desert placinta impletita cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii